Over Zweestek

Zweestek werd in 1993 opgericht in Heinkenszand. Johan Steketee startte de onderneming samen met een vriend, maar inmiddels is Zweestek uitgegroeid tot een familieonderneming.

Ooit begonnen we met de verhuur van één steiger vanaf het woonhuis. Na verschillende investeringen hadden we een loods nodig, die werd gevonden aan het Meulwegje. De onderneming groeide door en om alle machines kwijt te kunnen was meer ruimte nodig. Zo werd in 2008 begonnen aan de bouw van onze huidige locatie aan de Schouwersweg 102 in Heinkenszand.

We verhuren steigers, hoogwerkers, bouw- en zwerfkasten, waterputten, kabels- en verlengsnoeren, noodstroomaggregaten, trappen en ladders, verlichting, kachels, (tuin)gereedschap en aanhangers aan bedrijven en particulieren. Naast de verhuur kunt u bij ons ook terecht voor aanschaf van nieuw en gebruikt elektromateriaal. Ook leveren we maatwerk meterkasten voor grote installaties tot 400 ampère.

We investeren in goed materiaal en zorgen dat het onderhouden blijft. Kwaliteit staat bij ons voorop, zodat u bij ons altijd kunt rekenen op betrouwbaar materiaal. Naast kwaliteit staan wij bekend om onze service. Voor vragen kunt u altijd terecht en door onze brede technische kennis vinden we altijd een oplossing.

Met de komst van de volgende generatie binnen het bedrijf is het nu ook mogelijk te huren en kopen vanaf onze website. Uiteraard met de service die u van ons gewend bent.

We zijn u graag van dienst, zowel online als in ons bedrijfspand aan de Schouwersweg 102.