• reformladder-mounter-2x10-sporten_1826_700x840
2

Mounter reformladder 2×10

Artikelnummer: 122410

De topladder voor professionals

Wellicht de bekendste ladder van Nederland. De Mounter is even sterk als stabiel. Het lichtgewicht I-profiel is specifiek ontworpen voor intensief gebruik. Bovendien is deze reformladder multifunctioneel. Gebruik hem als schuifladder langs de gevel óf zet hem net zo gemakkelijk in een A-stand. Perfect voor elke klus.

De unieke D-sport zit door de speciale vorm stevig op zijn plek. Bovendien geeft het brede oppervlak je meer stacomfort en met de stabiliteitsbalk sta je extra stabiel. De ladder is eenvoudig in en uit te schuiven door de automatisch vergrendelende schommelhaak en de toprollen aan de uiteinden. De kenmerkende zwarte coating is naast mooi ook nog eens vuilafstotend.

 • Licht in gewicht, groot in bereik
  Het I-profiel maakt deze reformladder tot de lichtste in zijn soort. Juist ook hierdoor schuif je de Mounter reformladder eenvoudig in en uit.
 • Voor elke klus een Mounter
  De Mounter reformladder is verkrijgbaar in een 2- en 3-delige uitvoering, in uiteenlopende lengtes tot wel 9,35 meter. De 3-delige reformladder schuif je ook nog eens makkelijk uit door de toprollen.
 • Veilig op hoogte
  Kies je voor veilig, dan kies je voor de Mounter reformladder. De drukvaste spreidbeveiliging voorkomt dat de 3-delige ladder inklapt terwijl je hem gebruikt.
 • Meer mogelijk door extra lengte
  Door de royale sportafstand van 27 cm heeft de Mounter een voorsprong op reguliere ladders. Je reikt verder en staat hoger. Precies wat je nodig hebt.
 • Makkelijk en compact
  Dankzij het lichtgewicht aluminium is de Mounter makkelijk te verplaatsen. De kortere ladders zijn ingeschoven bijzonder compact en makkelijk te vervoeren.
 • Unieke diepe D-sport
  De ladder heeft een diepe D-sport, uniek van Altrex. Het grote antislip stavlak geeft je meer ruimte en daarmee meer stacomfort.

Treden:2×10
Opberglengte:2,80 mtr
Uitgeschoven lengte:5,00 mtr
Werkhoogte vrijstaand:3,75 mtr
Maximale werkhoogte:5,90 mtr
Gewicht:16,2 kg
Stabilisatiebalk:Ja
Spreidbeveiliging:Webband
Toprollen:Nee
Vloeroppervlakte (m):1,52 x 1,08

Prijzen

Alle prijzen excl 21% BTW.

Project en lange termijn: huurprijs op aanvraag.

Artikelen op de afbeelding kunnen afwijken van de originele artikelen.

Wijzigingen in prijs en uitvoering voorbehouden.

Staat het artikel wat u zoekt er niet bij, bel ons dan!